Infoavond

Een mooie korting van 185 euro. Snel, gemakkelijk en eerlijk verdiend!

Informatie avond van LANA

 

Voor een info-avond vragen wij 10 “aanwezige personen”. Liefst 8 nieuwe mensen, die ons product nog niet kennen en indien mogelijk 2 mensen die onze producten reeds gebruiken en dus ook de kwaliteit ervan kennen. Deze mensen zorgen dan voor onze mondelinge reclame. Ons slaapcomfort maakt geen verschil tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat 5 koppels een gemakkelijke manier is om 10 personen bij elkaar te brengen.

Onze info-avond en aanwezigheid bij jou thuis, duurt ongeveer 2 uurtjes. De eerste drie kwartier tot 1 uur stellen we onze producten voor en geven we tips. Daarna kunnen wij eventjes apart gaan zitten om nog enkele vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te geven of eventuele bestellingen te noteren.

Er is geen enkele aankoopverplichting!

Na onze uitleg is jouw cadeau t.w.v 185 euro verdiend, ongeacht er veel, weinig of zelfs niets verkocht werd!

Wij bieden ook de mogelijkheid om ons onderdeken t.w.v. 185 euro op voorhand te gebruiken zodat de gastheer en/of gastvrouw dit deken al op voorhand in hun bed kunnen leggen en zo de kwaliteit en comfort ervan zelf ontdekken. En dit volledig gratis! Het enige dat wij hiervoor vragen is een waarborg. Je betaalt de waarde van het onderdeken cash en krijgt van ons na de info-avond uiteraard 185 euro cash terugbetaald.

Het grote voordeel van dit systeem is dat je de luxe hebt om ons product al te leren kennen en ervan te genieten. Zo kan je op basis van uw eigen ervaringen, verdere inlichtingen geven aan uw genodigden. En zo geraak je als gastvrouw / gastheer op een eerlijke manier reeds overtuigd van ons product.

Wij hopen jou hiermee een duidelijk beeld te hebben gegeven hoe onze info-avonden juist werken.

Voor verdere inlichtingen kan je steeds bij ons terecht op het telefoonnummer 014 55 41 55 / 0478 55 41 55 / 0496 36 26 55.

Met vriendelijke groeten van het “LANA-team”.

lana-boxspring

Kort samengevat

Aanwezigen: 10 personen

Aangeraden: 5 koppels

Duur: 2 uur

Jouw voordeel: 185 euro

Jouw winkelmand